Petr Hulec, vezérigazgató: Miért hordok BUSHMAN-t?

Petr Hulec, vezérigazgató: Miért hordok BUSHMAN-t?

  • - Filip Matějka
Petr Hulec, vezérigazgató: Miért hordok BUSHMAN-t?

Amikor Peter átvette a BUSHMAN bárka képzeletbeli kormányát, nem volt könnyű helyzetben. Viszonylag nyugodt vizeken találta magát, de tudta, hogy a fejlődéshez fel kell kavarnia egy kicsit az állóvizet. Nem sokkal ezután megérkezett a hullámzás, ami sokkal erőteljesebb és könyörtelenebb volt, mint azt bármelyikünk is várta volna. A Covid-19 minket is megviselt, de sikerült megtartanunk az irányt, ami Péter, okos kormányosunk, óriási érdeme. Emellett még további szelet is kaptunk….


Mit értékel a legjobban a BUSHMAN márkában?
Mindenek előtt azt, hogy nem játszmázik. Hiteles, valódi értékeken alapul.'

Mit csinált a Bushmannal előtt?
Sok mindent csináltam az angol- és testnevelés tanástól, a logisztikai pozíciókon, a nemzetközi kongresszusszervezőn át egy csecsenföldi humanitárius misszió vezetéséig bezárólag. A különböző típusú munkáim mindegyike tágította a látókörömet, és egy kicsit előrébb vitt az utamon.

Mikor érzi magát leginkább „Bushmannak”?
Alapvetően minden nap, mert nagyon azonosulok a márkával. De igazi bushmannak idén éreztem magam, egy expedíciós nyaraláson. Egy szafarin vettünk érészt a feleségemmel és két lányommal. Hatalmas kaland volt!

Ha egyetlen helyet kellene választania a világon, melyik lenne az?
50 éve járom a világot, így nagyon nehéz egyetlen helyet kiválasztani. Új-Zéland nagyon a szívemhez nőtt, 3 hónap alatt sikerült szinte az egészet bejárnom. Nagyon tudom ajánlani Perut és Bolíviát is, amelyek nemcsak természeti környezetükből, hanem kultúrájukból adódóan is gyönyörűek. Az ember valóban különleges hangulatot érez itt, amit nem lehet igazán leírni. Érdekes módon én az egyes országok illatát is érzem, mindegyiknek megvan a maga sajátos illata. 😊.

Mi a BUSHMAN egy mondatban?
Igazi társ kellemetlen időjárás esetén, "barát az esőben" – egyszerűen más, stílusos, praktikus, és hiteles.

Mit szeretek viselni és miért...

A legtöbb BUSHMAN ingeket általában önmagában viselem, különösen figyelek rá, hogy milyen anyagból készülnek, milyen vastagságúak, mert számomra nagyon fontos, hogy mi érintkezik közvetlenül a bőrömmel. Ezzel ellentétben a Fiordlandet felső rétegként is viselem, adott esetben teljesen helyettesíti a pulóveremet. Kigombolva hordom, így látszik alatta a pólóm is. Nagyon fontos számomra, hogy a póló és az ing színét és mintáját úgy kombináljam, hogy azok harmóniában legyenek. Az ing vastag és meleg, ezért a hidegebb időszakokban használom.Nem helyettesíti a téli kabátot vagy a téli meleg pulóver.

PRÓBÁLJA KI: a vastag és meleg DARACK ingünket is
 

EXPEDITION bakancsok

Hihetetlenül sokoldalúak! Szinte mindenhol és mindennel tudom hordani őket. Nyáron be sem kötöm, csak belelépek és szorosra húzom a fűzőt. Ez a bakancs tökéletes választás azoknak, akik szeretnek sokat utazni. Óriási előnyük, hogy tökéletesen szellőznek, annak ellenére, hogy magasszszárú modellek, a láb nem izzad meg bennük. Ráadásul annyira kényelmesek, hogy az ember úgy érzi, hogy egy papucs van a lábán 😊.
 

Be kell vallanom; nem vagyok az a kalapos típus. De kalap nélkül egy Busman nem igazi Busman, ugye? A tanzániai utazásomhoz kaptam egy Breezy bőrkalapot hálós részekkel. Még sosem viseltem ennyire praktikusat, kényelmeset és csinosat egyszerre. Egész idő alatt árnyékot biztosított, nagyszerűen szellőzött – így a fejem sem izzadt be alatta.

PRÓBÁLJA KI EZT IS: BUSHMAN kalapok történettel
 

Alapigazság: cask az igazi zokni, valódi! Amikor egész nap zokniban túrázol, néha akár napokig egymás után, akkor nagyon értékeled azokat a zoknikat, amelyek nem mozdulnak el a lábadon, nem gyűrődnek össze, egész idő alatt megtartják a formájukat. Ugyanakkor nem szorítanak, elég rugalmasak... és sokáig bírják (végtére is fenntarthatónak kell lennünk, mi sem szeretnénk olyan zoknikat, amelyek egy nehezebb túra után rögtön a szemétbe kerülnek).
 

Ez a hátizsák mindennel felszerelt! Minden zsebnek megvan a maga funkciója, minden csatnak a maga oka. Egy hétvégi túrához, könnyed kiránduláshoz vagy egy szokásos utazáshoz egyszerűen fantasztikus. A hátizsáknak két nagy belső rekesze van, két külső zsebe apróságoknak és olyan dolgoknak, amelyek könnyen elérhetőek kell legyenek, valamint egy zseb a dokumentumoknak vagy a laptopnak. A beépített esővédő található alul található, így a dolgok szárazak maradnak még nagy esőben is. Igen, ez a hátizsák bejárta velem Afrikát, így tudom, hogy megbízható és elképesztően jó viselet!

PRÓBÁLJA KI : a BUSHMAN táskákat és hátizsákokat is
 

Abszolút BUSHMAN klasszikus. Első alkalommal 1999-ben vásároltam egyet, egy perui és bolíviai utazásomra. Amikor meleg van lecipzározom a nadrág szárát és estére vissza. Fantasztikus ugye? Emellett az oldalán szuper zsebek vannak, az elengedhetetlen dolgok számára…másra nincs is szükségem. A folymatos temékfejlesztésnek köszönhetően megerősítettük a fenékrészt és a zsebek is elnyűhetetlenek lettek.

PRÓBÁLJA KI : a BUSHMAN zsebkendőket is
 

Ezt a dzsekit már régóta gyártjuk, régebben Ontario néven volt ismert. A Tamboval legmonderenebb anyagok használata mellett, áttérrtünk a csúcskategóriás YKK cipzárra, ami már lehetővé teszi a kapucni lecipzározását. Bár átmeneti dzsekinek szánjuk, de én egész évben hordom. Nem "tömött" membránokkal, de annál kényelmesebb, ezenkívül légáteresztő. Ráadásul szép, puha pamut bélésének köszönhetően közvetlenül rövid ujjú ingre is felvehető. A zsebek lehetővé teszik számomra, hogy ne kelljen többé irattáskát vagy más kézipoggyászt cipelnem.
Ez egyszerűen más–átkozottul Bushman!

 

Nagyon szeretem ezt a típusú pólót: a Henley-t. Ez egyfajta kombinációja egy elegánsabb formális pólónak és egy normál, alap pólónak. Ennek ellenére megőrzi jellegztes férfias stílusát. Én az irodába és vidéki kirándulásokra is hordom. Több színem is van, amik nagyon jól kombinálhatók a ruhatárammal. 100% pamut speciális organikus fényezéssel, kiváló darab egész napos viseletre is. Valóban rendkívül kényelmes!

PRÓBÁLJA KI: BUSHMAN Henley pólókat is


KOSÁR (0)

A kosár üres.