Szállítás és fizetés– BUSHMAN

Szállítás és fizetés

Értékeivel összhangban a BUSHMAN elkötelezett a csomagolóanyagok újrahasznosítása mellett, így a ruházati cikkek és kiegészítők csomagolásánál nem vadonatúj csomagolást használ. Tehát ha pólója vagy kabátja nem teljesen fényezett műanyag zacskóban érkezett, bízzon bennünk, mi csak a természetért tettünk meg mindent. Az újrafelhasználható csomagolás is tiszta, és nem veszélyezteti a szállított áru minőségét.

Ha legalább 20 000 Ft értékű vásárlást hajt végre, mindent ingyenesen házhoz szállítunk.

Packeta (DPD, Magyar Posta)

Az árut a feladást követő négy munkanapon belül kézbesítjük.

Csak az áru átvételekor tud előre fizetni banki átutalással, bankkártyával (Stripe), PayPal-lal vagy utánvéttel. A szállítási díj minden fizetési mód esetén 1743 Ft.

Szállítás állapotjelentését e-mailben és SMS-ben küldjük el, ahol van lehetősége a szállítási mód megváltoztatására.

Az áruk visszaküldése a Packetán keresztül egyszerű. Csomagolja be az árut, vigye el a csomagot bármelyik Packeta kiszállítási pontra, és mondja el az operátornak az azonosító kódunkat - 93387289

SZÁLLÍTMÁNY ÁTVÉTELE

Mechanikai sérülések miatti igények: a fuvarlevél aláírásával a vásárló az áru átvételét vállalja, és igazolja, hogy az mechanikai sérülésmentesen megérkezett. Csomagolás sérülése esetén javasoljuk, hogy ne vegye át a küldeményt, 24 órán belül nyújtson be reklamációt, vagy vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal a kapcsolat@bushman.hu címen.

 

KOSÁR (0)

A kosár üres.