A mi történetünk– BUSHMAN

"Amikor elindítottam a BUSHMAN projektet, valami olyat akartam alkotni, ami klasszikus, természet közeli és tartós. Olyan emberek számára, akiknek ugyanaz az életszemlélete és ez összeköt minket."

Jindřich Melichar

A BUSHMAN Project létrehozásának ötlete 1997-ben született meg Ausztráliában. Ekkor Jindřich éppen egy hosszú kalandtúrán vett részt, és rájött, hogy a megbízható felszerelés mellett kényelmes, jó minőségű ruházatra is szüksége van utazásai során. Tapasztalatai és a világ különböző pontjain megismert emberek tapasztalatai alapján létrehozta saját ruha- és kiegészítő kollekcióját  BUSHMAN márkanév alatt. Azóta sok víz lefolyt a Dunán. A nemzetközi BUSHMAN cég központja ma Európa szívében található, és számos európai, ázsiai és afrikai országban üzemeltet saját üzlethálózatot vagy értékesítési irodát.

A BUSHMAN márka filozófiája

A BUSHMAN-nál kültéri és szabadidős ruházatot és felszerelést tervezünk olyan nőknek és férfiaknak, akik szeretik a szabadságot, szeretik az utazást, a felfedezést és a kalandot. Akiket nemcsak az értelem vezérel, hanem az ösztön is, és akik tisztelik a természetet.

 

Bushman Kalandra öltöztetünk

Minden általunk gyártott terméknek megbízhatónak és praktikusnak kell lennie, és mindenekelőtt megbízhatóan kell védenünk utazásaid során. Szinte kizárólag természetes anyagokat használunk, mint például pamut, gyapjú, len, bambusz, bőr stb. Modern feldolgozással és utólagos módosítással felülmúlhatatlan és hasznos tulajdonságokat tudunk elérni a termékeinknél.

 

A természet tisztelete

Sokat törődünk azzal, amit csinálunk, és hogy ezek hogyan hatnak a környezetre. Nem akarjuk, hogy nehezen feldolgozható hulladékhegyek maradjanak mögöttünk. A természetes anyagokból készült ruházatot és felszerelést az útjuk végén könnyen megsemmisíthetőek vagy újrahasznosíthatóak.

 

Utazási inspiráció

1997 óta fejlesztünk és gyártunk kültéri és szabadidős ruházatot. Mivel szeretünk utazni és szeretünk kalandozni, tudjuk, mire van szükségük az embereknek saját utazásaikon. Már több mint harminc egyedi ruha- és kiegészítő kollekciót készítettünk, amelyek a BUSHMAN öltözködési stílust  vitték előre. A mi ruháinkban sétálhatsz a hegyekben, sétálhatsz az erdőben vagy a sivatagban, de nyugodtan menj a nagyvárosi dzsungelbe vagy a kutyusoddal a szomszédos rétre. Egy mosás után ugyanabban jól érezheted magad bárhol. És így mindig lesz stílusod.

 

Vissza a gyökereinkhez

Minden évben két új ruha- és kiegészítő kollekciót készítünk, az egyiket a melegebb napokra, a másikat a hidegre. Igyekszünk egyedi termékeket létrehozni és megújulni, hogy megfeleljenek a modern kor követelményeinek. Ennek ellenére kollekcióink mindig bevált termékekre épülnek, amelyek funkcionalitását és megbízhatóságát hosszú ideje tesztelték. Nem készítünk ruhákat csak egy szezonra; nem vagyunk kitéve a divat szeszélyeinek  – igyekszünk a magunk útját járni.

 

Kövesd az ösztöneidet

Időnként előfordulhat, hogy túl kevés információval rendelkezünk ahhoz, hogy megfelelő döntést hozzunk az életben vagy bárhol az úton. Ilyen helyzetekben kizárt, hogy az ember kizárólag a saját ösztönére hagyatkozzon. Ez azon kevés pillanatok egyike, amikor a lehető legközelebb kerülünk a természet törvényeihez. Igazán elégedettek leszünk, ha a BUSHMAN ruhák és kiegészítők segítenek megbirkózni egy ilyen helyzettel. Valódi megkönnyebbülés lesz!

 

Itt az ideje újra útrakelni!

KOSÁR (0)

A kosár üres.